Obvestila
8. junij 2020, ob 00:00

Nova aplikacija Biblos2

za Android naprave

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo v sredo, 10. 6. 2020 zagnali novo aplikacijo Biblos 2 za mobilne naprave (telefon, tablica) z Android operacijskim sistemom. Nova aplikacija bo delovala na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android 6 in novejših. Na starejših napravah (Android 5 in nižje) aplikacija ne bo podprta.

Uporabniki Biblosa, ki imajo na svojih napravah že naloženo aplikacijo Biblos 2, bodo morali aplikacijo Biblos 2 samo posodobiti. Novi uporabniki, ki aplikacije za Android še nimajo naložene, bodo aplikacijo našli na Google Play, imetniki novejših mobilnih naprav znamke Huawei pa v Huawei App Gallery.

Nova aplikacija od starejše verzije vizualno bistveno ne odstopa, saj smo želeli ohraniti kontinuiteto vpisnih postopkov za vse obstoječe uporabnike. Kljub temu gre za popolnoma novo aplikacijo s povsem novim mehanizmom, ki v ozadju skrbi za prenos knjig na napravo.

Za lažjo uporabo nove aplikacije Biblos 2, smo pripravili video navodila, ki nove uporabnike vodijo po korakih. Na voljo bodo na povezavi.

Za uporabnike, ki imajo mobilne naprave z iOS sistemom ostaja aplikacija nespremenjena.

Verjamemo, da bo z novo aplikacijo Biblos 2 (za Android) manj izzivov, s tem pa tudi branje e-knjig na Biblosu za vaše člane preprostejše.

Lep pozdrav,
Mitja Čander, direktor
Alma Čaušević, izvršna direktorica